Meny Lukk

Nå kan du kjøpe aksjer på eToro Norge

Nå kan du kjøpe aksjer på eToro Norge

eToro Norge gir deg nå mulighet til å kjøpe aksje på nett. Med det er de en av de beste markedsplassene for trading.

eToro Norge

eToro Norge ble startet i 2006 og har raskt jobbet seg opp til å bli en av de største markedsplassene for CFD trading. I tillegg har de kryptovaluta, og nå, også aksjer. Det som gjør at eToro skiller seg veldig ut fra konkurrentene er at de tilbyr et aksjeforum hvor man kan dele tips og følge med på diskusjoner om trading.

 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Anbefalt nettmegler
 • Charts fra TradingView
 • CFD på aksjer, indekser, råvarer
 • CFD på valuta, kryptovaluta
 • Lav spread
 • Godkjent av Finanstilsynet

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Aksjehandel

Blant de store internasjonale markedsplassene har det lenge bare vært CFD trading tilgjengelig, men eToro var tidlig ute med handel i kryptovaluta. Nå har de også åpnet opp for trading i ekte aksjer, fremfor CFD på aksjer. Det gjør at du som trader på eToro Norge får tilgang til et stort utvalg av aksjer fra hele verden og kan trade med lave kostnader. I tillegg vil det selvsagt være mulig å shorte aksjer, og selvsagt trade med aksjekreditt.

CFD trading

CFD trading vil fortsatt være tilgjengelig på eToro, men da først og fremst som CFD på råvarer, indekser og valuta. Driver du med daytrading vil det kunne gi deg gode muligheter til å utnytte svingninger i markedet som du hadde gått glipp av som trader ved et norsk meglerhus.

Kryptovaluta

Det var den store boomen i kryptovaluta på slutten av 2017 som fikk mange norske tradere til å åpne kontoer på eToro Norge. Dette er nemlig en av få regulerte markedsplasser som tilbyr handel i ekte kryptovaluta og ikke bare CFD. Utvalget av tilgjengelige kryptovaluta er stort og gir deg tilgang til å trade bitcoin, Ripple, Stellar og mange andre typer kryptovaluta.

Åpne konto på eToro Norge

eToro Norge er regnet som en av verdens beste markedsplasser for trading. Det finnes det mange gode grunner til. Vi har allerede nevnt tilgang til aksjer, CFD og kryptovaluta, i tillegg til aksjekreditt og shortingsmuligheter. Når du åpner konto får du tilgang til gratis analyseprogram med realtidskurser. For å åpne din gratis tradingkonto kan du følge denne fremgangsmåten:

 • Gå til etoro.com
 • Åpne en gratis konto for aksjetrading

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *