Vi har tatt på oss en stor oppgave. Nemlig å finne beste trading platform Norge.

Beste trading platform Norge

Å finne beste trading platform Norge er ingen enkel oppgave. Men, vi har satt oss dette som mål, og her kan du lese om resultatet. Når det gjelder å bestemme hvilke tradingplatform som er best har vi satt opp et par kriterier som vi har sjekket på de forskjellige tradingplatformene. Dette mener vi er et absolutt minimum som må være med, for at en tradingplatform i det hele tatt skal kunne være brukendes.

eToro test

 • Aksjer og CFD

 • Best på teknisk analyse

 • Godkjent av Finanstilsynet

74 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Skilling test

 • CFD

 • Lav spread

 • Godkjent av Finanstilsynet

74 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Plus500 test

 • CFD

 • God tradingapp

 • Godkjent av Finanstilsynet

76,4 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

easyMarkets test

 • CFD og opsjoner

 • TradingView integrert

 • Godkjent av Finanstilsynet

74 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Realtidskurser

Når du driver med trading og teknisk analyse er det ofte korte tidshorisonter som gjelder. Det betyr at dersom du ikke har realtidskurser får du rett og slett ikke fulgt med på det som skjer i markedet. Noen ganger kan utslagene skje i løpet av sekunder, og da gjelder det å få med seg det som skjer. Det betyr at vi vektlegger realtidskurser gratis mye, og at dette er noe som bør følge med en virkelig god trading platform.

Finansielle instrumenter

Dersom du bare trader aksjer, trenger du selvsagt ikke tilgang til annet enn aksjer, men det er likevel en stor fordel om du kan følge med på oljeprisen i realtid, eller om du kan lage tekniske analyser av valuta, indekser og råvarer. Det gir deg en bredere oversikt over det som skjer i markedet. Noe som kan forhindre feilhandler.

Nyhetsoppdatering

Nyheter påvirker markedet øyeblikkelig, og det er en stor fordel å få de viktigste nyhetene sendt til din trading platform. Å ha tilgang til ferske nyheter kan gi deg et stort fortrinn når du trader.

Økonomisk kalender

Like viktig som å ha tilgang til ferske nyheter, er det viktig å vite når nyhetene kommer. Man kan selvsagt ikke vite når alle nyheter kommer, men offentliggjøring av inflasjonsrapporter, arbeidsledighetstall eller rentesettelse kommer til faste tidspunkt. Det er mange av disse faste nyhetene som er viktig, men det er for mange å huske på, derfor er det veldig greit å ha en økonomisk kalender tilgjengelig som du kan sjekke for å se hva som står på dagens plan.

Aksjeanalyser

Selv om man lager egne tekniske analyser kan det være en stor fordel å se hva andre analytikere mener om aksjer eller markedet generelt. Noen trading platformer tilbyr gratis tilgang til enkelte aksjeanalyser og markedsoppdateringer.

Teknisk analyse

Vi har allerede nevnt teknisk analyse, og det er kanskje det aller viktigste med en trading platform. Uten dette mister den mye av sin hensikt. Alle trading platformene vi har sjekket har mulighet for teknisk analyse, men det er varierende kvalitet på disse. Det kommer til uttrykk ved for eksempel hvilke indikatorer man har tilgjengelig, eller om det er mulig å lagre de teknisk aksjeanalysene.

eToroPlus500
MobilappVV
Nedlastbart programXV
Gratis realtidskurserVV
AksjerVX
Aksjer CFDVV
Indekser CFDVV
KryptovalutaVX
Kryptovaluta CFDXV
Råvarer CFDVV
Valuta CFDVV
Automatiske handlerVV
Økonomisk kalenderV*V
Teknisk analyseVX
Kan lagresVX
Tekniske indikatorerVX

*Ikke tilgjengelig i trading platform.

Få den beste trading platform Norge

Som det kommer frem i vår oversikt over beste trading platform Norge, er det små forskjeller mellom de forskjellige platformene. Likevel kan disse småtingene avgjøre om nettopp du liker eller ikke liker en bestemt trading platform.

eToro

etoro trading platform


Dersom du fortrinnsvis skal trade aksjer eller kryptovaluta, er eToros trading platform et veldig godt alternativ. Dette er nemlig den eneste platformen som lar deg trade disse instrumentene, uten å måtte trade CFD. For å få tilgang til eToros trading platform gratis kan du følge denne linken:

 • Gå til etoro.com
 • Åpne en gratis tradingkonto

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Plus500

plus500 trading platform


Skal du ha rask tilgang til økonomisk kalender og ulike tradingmuligheter er Plus500 et godt alternativ siden du kan laste ned et eget program for trading. Følg denne linken for å laste ned Plus500 tradingprogram:


CFD service. 76,4 % av retailkontoer taper penger.