Meny Lukk

Hvordan kjøpe aksjer i Tesla?

Hvordan kjøpe aksjer i Tesla?

Det er mange som stiller spørsmål om hvordan de kan kjøpe aksjer i Tesla. Det finnes det mange svar på, her finner du det beste.

Slik kan du kjøpe aksjer i Tesla

Å kjøpe aksjer i Tesla kan virke komplisert siden dette er aksjer som ikke er notert på Oslo Børs. Men, det er noe som kan gjøres i løpet av få minutter, så lenge den amerikanske børsen er åpen. Her ser du hvordan du kan kjøpe aksjer i Tesla.

 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Anbefalt nettmegler
 • Charts fra TradingView
 • CFD på aksjer, indekser, råvarer
 • CFD på valuta, kryptovaluta
 • Lav spread
 • Godkjent av Finanstilsynet

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Beregnet tid: 5 minutter

Slik blir du aksjonær i Tesla

 1. Besøke eToro
  www.etoro.com

  besøk etoro

 2. Registrer en gratis konto

  åpne konto på etoro

 3. Gjør innskudd

  gjør innskudd

 4. Kjøpe Tesla aksjer

  kjøpe tesla aksjer

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Hvordan kjøpe aksjer i Tesla? etoro norge

Hvorfor bruke eToro Norge?

Det finnes flere gode grunner til å bruke eToro Norge til aksjehandel. Selv om dette er en utenlandsk nettmegler er nettsiden tilgjengelig på norsk, og du får norsk kundesupport. Det er også et godt utvalg av innskuddsmetoder som passer godt for norske investorer.

eToro tilbyr også en av de gunstigste tjenestene når vi legger kostnader til grunn. Bruker du en norsk nettmegler eller bank, vil det ofte være dyrt å kjøpe aksjer på utenlandske børser.

Du får også tilgang til teknisk analyseprogram slik at du kan lage dine egne tekniske tekniske analyser på alt fra aksjer, råvarer, valuta og kryptovaluta.

Tekniske analyser er lite verdt uten realtidskurser, og det er noe du får gratis tilgang til på eToro Norge. Ofte er dette en tilleggstjeneste du må betale ekstra for.

Vi har nevnt at du kan lage tekniske analyser på alt fra aksjer, råvarer, valuta og kryptovaluta. Dette er selvsagt også noe som er tilgjengelig for handel på eToro Norge.

Lave kostnader

Vi har undersøkt kostnadene som kommer ved kjøp og salg av aksjer på nett. eToro Norge var ett av selskapene, og vi sammenlignet med flere norske nettmeglere. Jevnt over kunne eToro vise til langt lavere kostnader, noe som kommer til din fordel.

Teknisk analyseprogram

Med tekniske analyser kan du følge med på kursutviklingen og finne gode kjøps- eller salgstidspunkt. Analyseprogrammet er gratis i bruk. I tillegg til å tegne inn tekniske formasjoner og trender har du et godt utvalg av tekniske indikatorer som kan hjelpe deg å gjøre bedre aksjehandler.

Gratis realtidskurser

Det er mulig å få gratis realtidskurser på norske aksjer flere steder. Skal du derimot ha realtidskurser på utenlandske aksjer blir det fort vanskeligere. eToro gir deg gratis tilgang til realtidskurser på aksjer,  CFD på råvarer, indekser, valuta og kryptovaluta.

Du kan også laste ned en egen app slik at du har rask tilgang til å sjekke kursene på dine aksjerinvesteringer.

Gode tradingmuligheter

Du har alle forutsetninger for å kunne lage en god investeringsportefølje på eToro. Med tilgang til aksjer, indekser, råvarer, valuta og kryptovaluta kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *