Meny Lukk

Finn det beste tradingprogrammet

Finn det beste tradingprogrammet

Det er ingen tvil om at du har mange valgmuligheter når du skal velge nettmegler og finne det beste tradingprogrammet.

Tradingprogram

Et tradingprogram bør kunne brukes til langt mer enn bare å legge inn salgsordre eller kjøpsordre. Det bør være et program som gir deg tilgang til alt du trenger for å trade. Siden trading handler om dine sparepenger er det heller ikke noe du bør ta for lett på. Kun det beste tradingprogrammet er godt nok.

 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Anbefalt nettmegler
 • Charts fra TradingView
 • CFD på aksjer, indekser, råvarer
 • CFD på valuta, kryptovaluta
 • Lav spread
 • Godkjent av Finanstilsynet

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Realtidskurser

Noe som er veldig viktig når du driver med trading er realtidskurser. Trading dreier seg nemlig om å utnytte kortsiktige svingninger i markedet, og dersom du ikke har realtidskurser er det fort å havne i bakleksa. Dette gjelder uansett om du trader aksjer, indekser, valuta eller råvarer. Med andre ord, i tradingprogrammet må du ha tilgang til realtidskurser på det du trader. Det betyr at du må ha råvarepriser, valutakurser og aksjekurser i realtid. Ofte er dette en tjeneste du må betale for, men du kan også finne programmer for trading som gir deg dette gratis.

Tilgang til ulike markeder

Vi har allerede nevnt aksjekurser, råvarepriser, indekser og valuta. Det er ingen tvil om at det er en stor fordel å kunne følge med på indekser på utenlandske børser eller for eksempel oljeprisen når du trader aksjer på Oslo Børs. Dette er nemlig ting som henger tett sammen. Det er også en stor fordel å ha tilgang til utenlandske aksjemarkeder. Som trader kan du da utnytte langt flere muligheter som oppstår.

Teknisk analyse

Å lage dine egne tekniske analyser er noe som er viktig. Det er klart at du kan komme langt med et abonnement på tekniske analyser, men ved å ha et tradingprogram hvor du kan lage dine egne tekniske analyser kan du ha oversikten over markedet slik det er akkurat nå. Må du vente på å få tilsendt den siste oppdateringen kan det være at du har gått glipp av en god trade.

Nyheter

Det er ingen tvil om at nyheter driver markedet. Derfor er det også en stor fordel å ha tilgang til nyhetsoppdateringer i ditt tradingprogram. Da kan du nemlig med en gang se hva det er som gir utslag i markedet og vurdere om det er noe du kan trade. Med en finanskalender kan du også ha full kontroll på når det blir lagt frem boligtall eller arbeidsledighetstall. Dette er tall som kan skape store bevegelser i markedet, og som trader er dette noe du bør være på toppen av.

Prøv flere tradingprogram

Det er flere ting som er nødvendig for å ha et godt tradingprogram, men på slutten av dagen er det også en god dose smak og behag som avgjør. Derfor vil vi anbefale å teste ut flere ulike programmer for å finne det beste tradingprogrammet. Ved å følge fremgangsmåten under kan du prøve ut tradingprogrammene til noen av de største og beste markedsplassene for aksjetrading og CFD trading. Når du har blitt kjent med programmene for trading kan du selv fortsette å trade med det beste.

Time needed: 5 minutes.

 1. Besøk en nettmegler som har tradingprogram

  Følg en eller flere av linkene nedenfor. Alle tilbyr tradingprogram med gratis realtidskurser, mulighet for teknisk analyse og mye mer.

 2. Åpne en konto

  Oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Prøv et tradingprogram

  Du kan åpne en gratis treningskonto for trading slik at du kan finne det beste tradingprogrammet gratis.

CFDer er kompliserte instrumenter og har høy risiko for å tape penger raskt på grunn av belåning. Mellom 74 og 89 % av retailkontoer taper penger på CFD trading. Du må vurdere om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den høye risikoen for tap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *