Meny Lukk

Trade som Steve

Trade som Steve

eToro har laget en ny morsom reklamefilm. Nå kan du trade som Steve, eller være Steve og få følgere som betaler deg for forvaltning.

Trade som Steve

eToro er godt kjent blant tradere. Men, det er ikke alle som kjenner til Copy portifolio. Dette er en tjeneste som eToro Norway nå ønsker å rette mer fokus mot. Du trenger nemlig ikke å ha daglig kontakt med en aksjemegler for å trade i aksjemarkedet. Du kan trade som Steve ved å bruke Copy portifolio på eToro.

tekniske analyse info

Eller vær Steve

Du kan også være Steve. Dersom du har en åpen profil og lar andre tradere følge deg kan du drive som forvalter hvor de andre traderne automtatisk gjør samme handler som deg. Du jobber selvsagt ikke gratis. For hver handel som gjennomføres vil en del av transaksjonskostnadene som normalt tilfaller eToro bli betalt til deg.

 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Anbefalt nettmegler
 • Charts fra TradingView
 • CFD på aksjer, indekser, råvarer
 • CFD på valuta, kryptovaluta
 • Lav spread
 • Godkjent av Finanstilsynet

CFDer er komplekse finansielle instrumenter og innebærer en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giring. 71% av ikke-profesjonelle kunder taper penger når de handler CFDer med denne tilbyderen. Du bør overveie hvorvidt du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta den store risikoen for å tape pengene dine.

Copy portifolio

Copy portifolio har vært en del av eToros tilbud over lengre tid. Ved å ha en åpen profil vil andre tradere kunne se hvilke handler du har gjort, eller du kan se hvilke handler en annen trader har gjort. Det gir deg full transparens hvor du enkelt kan finne frem til traderne som har gitt best avkastning. Det er selvsagt ingen garanti for hvordan de kommer til å gjøre det i fremtiden, men, det kan være at de traderne som har gjort det best har mye kunnskap om det de driver med og derfor tjener penger.

eToro Norway

eToro er kjent som en av de aller beste markedsplassene for tradere. Du har tilgang til aksjer, CFD for indekser, valuta og råvarer. Når du åpner konto gratis får du selvsagt tilgang til teknisk analyse verktøy med realtidskurser uten kostnad.

eToro har også aksjekreditt og lave kostnader når du trader. Vi har selv sjekket prisene opp mot flere andre tjenester på nett, og eToro kom veldig godt ut. Du trenger heller ikke gjøre et stort innskudd for å teste dem ut. Du kan åpne en treningskonto for å se hvordan systemene fungerer eller gjøre ett innskudd på 2500 kr eller mer. Du kan besøke eToro her:


eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.

Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 

62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.

Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.

Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.

Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *